Godula i Orzegów forum

Godula i Orzegów Strona Główna Godula i Orzegów
Forum mieszkańców Goduli i Orzegowa

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Co najbardziej lubicie w laskach ? :D
Autor Wiadomość
Dani 

Wysłany: 2006-03-08, 23:55   

i w tym momencie zrodził sie nowy temat, a mianowicie homoseksualizm ;) ale to całkiem inno sprawa... ;) mnie rajcują laski i reszta mnie wali :P

OgóR 
MOD Team

Sieć:: Vectra
Wysłany: 2006-03-09, 13:28   

Moim zdaniem połowa tematu do wywalenia.
Rozmowa z czateri. A nie wymiana poglądów na forum.

Dani 

Wysłany: 2006-03-09, 14:09   

To jest forum... a poprzednie posty to było wyrażenie opinii na określony temat. Na tym polego funkcja forum ;) Nawet jak to dla kogoś wyglądo jak czat (nie wiem czemu takie porównanie ;) ) to i tak to były tylko zwykłe poglądy na ten temat. Swoją drogą za dużo osób tu ostatnio nie pisze, ale to inno sprawa. Być może jakby inne osoby sie właczyły i wyrażały własne poglądy, to może dla niektórych nie wyglądałoby to jak czat czy gg ;) No ale tak jak żech wcześniej pisoł, to już inno sprawa :P :D :D

OgóR 
MOD Team

Wysłany: 2006-03-09, 15:27   

No to powiem tak to jest nabijanie postów

tomastechno 
HaRdStYLe IS My LiVe

Sieć:: ŚTK ciulstwo
Zaproszone osoby: 21
Wysłany: 2006-03-09, 16:12   

W laskach najbardziej lubie to jak sa dowcipne, no i wygląd tesh sie liczy.. mi sie blądynki bardzo podobają :P no i z fajnym ciałkiem:D .. hehe naszczęście jsuh znalazłem taką:P

epno 
Hakuna Matata

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2006-03-09, 16:34   

normlanie Ogór by mogł zostać adminem a jego asystentem Misiek88 <lol2> jeden ma jakies swoje teorie dotyczace sposobu wyrazania opini ( moglby stworzyc swoj dekalog, moze wtedy by nie twierdzil ze nabijamy sobie posty)bo nie wiem jak trzeba wyrazac swoje poglady zeby nie zostac posadzonym o pisanie jak na czacie czy gg,czy o nabijanie postów. No a drugi jest takim zrzędzą że napewno by stworzył udany duet z Ogórem. :D
Swoją drogą ciekawe co na to admin :)

Dani 

Wysłany: 2006-03-09, 17:18   

Dokładnie. Od takich spraw jest admin. No ale to jest forum, tu sie wyrażo opinie i poglądy... a tylko można je wyrazić poprzez pisanie postów. Innego sposobu nie ma ;)

OgóR 
MOD Team

Wysłany: 2006-03-09, 21:09   

Jakby nie było ja tutaj nie zdrzędze jak "inni".
Po prostu sami poczytajcie swoje posty piszecie miedzy soba tylko we dwoje.
Do nikogo nic nie mam i mieć raczej nie będe.
Ale o porządek dbać musimy tutaj wszyscy a tym bardziej Ci którzy są tutaj najaktywniejsi.

Koniec OFFtopic

epno 
Hakuna Matata

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2006-03-09, 22:31   

gdyby wiecej osob tu pisalo i wlaczalo sie w aktualny temat napewno nie musielibyśmy pisac miedzy soba!

shv1 

Wysłany: 2006-03-09, 22:43   

Wszyscy macie troche racji ale proszę trzymać sie tematu.

shoovarek1

DaVidACAB 
Psychopaci Godula

Wysłany: 2006-03-10, 19:07   

Przedewszystkim szczerość i lojalność :)
Nie może być taka paniusiowata i traktować synków przedmiotowo. :)
Wygląd nie musi być jakoś super :) ale tako w miara :) zeby mi sie podobała, bo czy sie innym podobo to mje mało obchodzi :)
zeby nie zabraniała mi pić piwa :P i bakać zioła :)

Pozatym przenikliwe spojrzenie i zniewalający uśmiech :)

Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy...

Lata Leca...A My Trwamy Nadal...
Brigade Godula

Gumiś 
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2006-03-15, 15:36   

soczyste piersi pikantne udka :mrgreen: ======>>>tylko w KFC hehe
a tak w temacie to nie moze byc glupia, musi byc dowciapna wesola...poprostu musi czyms zainteresowac druga polowe:]

naws 
MOD Team
footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: 2006-03-15, 20:21   

NO powinna byc ladna....niekoniecznie piekna ;] no i musi miec poczucie humoru...to wszystko jesli chodzi o moj ideal.. ;]

Inny moj ideal...okrąglutka.....pachnąca..... =====> PILKA do nogi

andrew 

Wysłany: 2006-05-27, 11:00   

osobiście.... uwielbiam stopy kobiety :wink:
małe zboczenie nie zaszkodzi :grin: całą reszte również :D

Leydii 

Zaproszone osoby: 1
  Wysłany: 2006-05-27, 12:35   

NajBardzi SpOdObała mI sie wyPowiedź Gumisia i daVida bO Oni pOwiedzielI..nOrmalNie..a nie taK jak nie którzy z wos ze musi miec biust..[cenzura] ..coś tam jeszcze...nie rOzumia czemu niektóre synki nie zwracaja uwagi na :przeciętne:(nie brzydkie..bO wszystkie Kobiety sa piekne na swój sposób;) ) wieM..że takie laski "barbie" pOdobają sie bardziej..nO ale...niewiem seriO cO waM skzodzi..miec dziewczyne przeciętną..:) taką NormaLno..fajną..:) i w ogóLe tO zauważcie , że kObietki takie nie wypacykowane jak laleczkI mają lepszy harakter... ;) mOże sie mYLe..ale tak mi sie wydaje ;) i nie pOmyslcie sie teraż , że jO jest jakoś paszczuroiwatO aLbo cos i mOm koMplekSy ..pOprostU pOstepowanie niektórych facetów mnie zraża.... nO kOnća..i w ogóLe tO sOrki za bŁedy jak będą ale sie śpiesza i nie zwracom uwaGi na OrtograFia :) CaŁusy :*

[ Dodano: 2006-05-27, 12:42 ]
jO mOm czestO taK..ze w ciU.L synków gOdO mi , że jesteM zajebista itd..tyLkO mOm sUper harakter..i czuLi bY sie ze mną jaK z naJlepszą KumPeLą a nie jak z dziewczYna..a mOj byŁy... "byŁ zmuszoNy zerwać ze mną " :lol: bO zabardzo go rozumiałam i jak to sie wyraził zabardzo mnie kochał i nie mógł by sie kiedykolwiek ze mna rozstać bo potem by jeszcze bardziej tego nie przeżył i lepiej skonczyć to odrazu :lol: :\ :( i teraz ciągle pisze mi esy ..że ta dziewczyna którą ma obecnie ..nigdy nie ebdzie gO rOzumiec tak jaK ja i nigdy nie Porozmawia z nia tak dobrze jak z emna :lol: nie wiem cO o Tym mysleć ale szczerze je.bie mnie On :P :) i w ogóle tO neiwieM cO maM o tYm wszYtskim mYśleć xD